Herinstallatie computer + inbouwen Samsung 860 EVO 250GB SSD voor slechts 175€

  • Start uw computer traag op?
  • Werken de programma’s steeds langzamer?

Dan is een SSD harde schijf voor u de oplossing !Een klassieke harde schijf zal na verloop van tijd trager werken, waardoor de computer langzamer opstart en programma’s traag reageren. Een SSD is vele malen sneller dan een klassieke harde schijf en behoudt ook zijn snelheid. Naast de snelheid biedt de SSD nog enkele andere voordelen zoals zeer korte toegangstijden, lager stroomverbruik en gewicht, stiller en koeler.

IT360 biedt hierin verschillende oplossing, zowel voor vaste PC’s als laptops. De bestaande harde schijf wordt vervangen door een SSD, en de oude schijf wordt in het geval van een vaste PC indien mogelijk terug ingebouwd als data en backup schijf. Voor laptops wordt de oude schijf omgebouwd naar een externe harde schijf. Beide gevallen resulteren in een grote snelheidswinst zonder verlies van opslagcapaciteit. Bestanden blijven behouden aangezien er een kopie wordt genomen van de huidige harde schijf.

Deze actie is geldig tot 01/06/2020 of zolang de voorraad strekt en niet cumuleerbaar met andere acties, exclusief transportkosten en enkel geldig wanneer de werken worden uitgevoerd in ons atelier.