IT-Hulp ter plaatse

Bij u thuis of op kantoor.

Een IT probleem? Geen verbinding meer met met internet? Krijgt u af en toe rare foutmeldingen? Behoefte aan een vakman die er even naar kijkt? IT360 biedt IT-hulp aan huis en kantoor bij het oplossen van uw computerproblemen. We komen bij u langs om uw pc problemen op te lossen. Dit voorziet u van veel gemak omdat u niet uw computer of eventuele randapparatuur hoeft te verplaatsen. Omdat wij alle spullen mee hebben, kunnen wij u snel en vakkunding van dienst zijn bij u thuis of op uw kantoor. Onze IT-hulp ter plaatse wordt dan ook door al onze klanten als heel prettig ervaren.

Krijg ik gegarandeerd een oplossing?

Als we geen oplossing aan kunnen bieden hoeft u enkel de transportkosten te betalen ofwel "No Cure No Pay". Klik hier voor meer informatie.

IT-Hulp op afstand

Stappenplan

  • Download TEAMVIEWER van deze pagina.
  • ​Installeer deze volgens de instructies.
  • Na de installatie start u TEAMVIEWER op.
  • Bel naar: 0476/98.66.11
  • Geef de toegangscode die TEAMVIEWER weergeeft.
  • Geef het wachtwoord dat TEAMVIEWER weergeeft.
  • Kort daarna krijgt u de melding dat wij met u willen verbinden.
  • U klikt op Ja en daarna nemen wij de controle van uw pc of laptop over.
  • Nadat wij u probleem(en) volledig hebben verholpen verbreken wij de de verbinding.
  • Op basis van de benodigde tijd sturen wij u daarna een factuur.

Voordelen

Ervaart u problemen met uw computer of heeft u andere softwarematige problemen waar u zelf niet uit komt? Dan bieden wij u onze "hulp op afstand" service. Met deze service kunnen wij u snel en eenvoudig van dienst zijn vanaf onze locatie.

Vaak zijn er softwarematige computer problemen die voor u een ramp betekenen, maar voor ons soms snel op te lossen zijn. Dit kan meestal door één telefoontje al snel opgelost worden. In sommige gevallen was de situatie, telefonisch niet goed in te schatten. Hiervoor werd iemand langs gestuurd die het probleem op locatie kwam oplossen. Nu moet niet meer met onze IT-hulp op afstand service. Dit is aanzienlijk voordeliger en kost veel minder tijd en geld.Hoe werkt het?

Alvorens u gebruik kunt maken van deze service is het belangrijk dat u een internet verbinding heeft. Mocht u door technische redenen geen internet verbinding hebben dan is het voor ons niet mogelijk om u op afstand van dienst te kunnen zijn en dienen we alsnog langs te komen.

Mits u telefonisch contact heeft met IT360, verzoeken wij u om via de knop aan de bovenzijde "Download TEAMVIEWER" (kies hierbij uw besturingssyteem windows of mac) te downloaden. Dit is een klein bestandje die een beveiligde verbinding stabiliseert met één van onze computers. Als u op het icoontje van het programma klikt dan zal het programma de verbinding maken en krijgt u alvorens een bevestiging zodat u weet dat er daadwerkelijk een verbinding is opgezet. Het programma word NIET op uw computer geinstalleerd en kunt u dus meteen laten uitvoeren. Nadat u de bevestiging heeft gekregen, kunnen wij het probleem opsporen en verhelpen terwijl u meekijkt. Dit gebeurd uiteraard alleen met uw toestemming.