Computer herstellingen

Wat kunnen voor u oplossen?

Is uw laptop of computer stuk, en doet hij niet wat u wilt, of is de laptop heel traag, krijgt u virus-meldingen, reboot hij spontaan, of wil de laptop niet opstarten, laadt de laptop niet meer op? Dan kunnen wij u helpen! Wij lossen uw laptop probleem graag op.

Hulp op afstand

Wilt u meteen geholpen worden, maar u kunt niet langskomen? We kunnen kijken of we uw computer, met uw toestemming, kunnen overnemen met Teamviewer, er moet dan wel een internetverbinding zijn. Lukt het niet dan kunnen we alsnog een afspraak bij u maken en lossen we het probleem zo snel mogelijk bij u thuis of bij ons op. Klik hier voor meer informatie.Reparatie aan huis

Computer problemen die door software problemen zijn veroorzaakt kunnen wij bijna altijd bij u thuis repareren. Hardwarematige problemen moeten we meestal in ons atelier repareren.

Reparatie in onze werkplaats

U kunt uw toestel naar ons brengen voor reparatie. Hiervoor kunt u het beste een afspraak maken. We zullen proberen er direct naar te kijken en u kunt op het resultaat van onze computerdiagnose wachten. Lukt het ons niet meteen om de oorzaak te vinden dan spreken we met u af dat we later op de dag telefonisch contact opnemen. Wij streven erna om binnen 48 uur uw laptop te hebben gerepareerd verondertelt dat het softwarematig is. Zodra we weten wat het probleem is overleggen we met u wat kunnen doen en geven een indicatie van de kosten zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

Is het een hardwarematig probleem zoals; een kapot scherm, kapot moederbord of een kapotte grafische kaart dan moeten wij de onderdelen bestellen waarbij wij voor 90% deze onderdelen de volgende dag in huis hebben dus ook dan proberen we dat u hem binnen 48 uur weer retour heeft.